Hevoset

Hevoset

Hyödynnä monipuoliset asiantuntijapalvelumme hevostilojen kehittämiseen.

Tarjoamme monipuolisen palveluvalikoiman, joka räätälöidään tarpeidesi pohjalta. Palveluista löydät ratkaisut yritystoiminnan aloittamiseen ja kehittämiseen, rakennus- ja ympäristösuunnitteluun, kasvintuotantoon, hevosten hyvinvoinnin ja ympäristöasiat huomioon ottaen.

Meiltä saat ratkaisuja ja apua käytännön asioihin. Asiantuntijoidemme erityisosaamistamme ovat myös investointi- sekä kannattavuuslaskelmat, joiden pohjalta yritystoimintaa voi lähteä kehittämään.

Yritystoiminnan aloitusta suunniteltaessa autamme esimerkiksi:

 • yrityksen perustamisessa
 • liiketoimintasuunnitelman teossa
 • markkinakartoituksessa sekä
 • yritystoiminnan rahoituksen suunnittelussa 

 ProAgrian asiantuntijan kanssa tuotantotoiminnasta käytävät kehityskeskustelut luovat vahvan pohjan tulevaisuuden ratkaisujen tekemiseen. Pystyt paremmin määrittelemään palvelujen kehittämistarpeen sekä lisäämään asiakasymmärrystä, joka on keskeistä menestyvän yritystoiminnan johtamisessa.

Tuotannon suunnittelussa lähtökohtia ovat hyvä kannattavuus sekä hyvinvointi

ProAgrian tuotannon neuvonta perustuu kasvinviljelyn suunnitteluun, ruokinnan suunnitteluun, työnkäytön optimointiin sekä eläinten ja työntekijöiden hyvinvointiin. Asiantuntijan kanssa pystyt parantamaan hevosen rehun laatua sekä tehostamaan mahdollista pellon käyttöä. Olosuhdekartoitusten avulla luodaan yrittäjille sekä eläimille mukavampi ja toimivampi toimintaympäristö.

Tilipalveluista saat apua johtamiseen, suunnitteluun ja seurantaan

Hoidamme yritysten ja maatilojen taloushallinnon kerralla kuntoon. Kauttamme saat kirjapidon ja veropalvelut kaikille yritysmuodoille, palkanlaskennan ja laskutuksen, talouden suunnittelun ja budjetoinnin sekä tulosten analysoinnin ja kehittämispalvelut yrityksesi talouden parantamiseksi.

Sähköiset palvelut poistavat asiakkaan ja tilitoimiston välimatkan merkityksen, sillä kanssakäyminen voidaan hoitaa verkon tai puhelimen kautta.

Rakennus- ja ympäristöneuvonta hevosyrittäjille

Rakennus- ja ympäristöneuvonta pohjautuu vahvasti tuotannon suunnitteluun ja neuvontaan. Optimaalisen työympäristön ja eläinten hyvinvoinnin kannalta autamme rakennuskokonaisuuden suunnittelussa ja toteutuksessa. Investointisuunnittelua teemme hevostalleille, maneeseille sekä lantaloille. Autamme rakennusten korjaussuunnittelussa sekä viher- ja ympäristösuunnittelussa.

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin alueesi ProAgrian yritysasiantuntija ottaa sinuun yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää, klikkaa tästä!

 

 

Aihe liittyy myös näihin

 • Haluatko kehittää yritystäsi?

  ELY-keskus tarjoaa yrityksesi kehittämistarpeisiin ja muutostilanteisiin asiantuntijoiden apua sekä räätälöityjä palveluja.

 • Neuvo

  Hyödynnä 15 000 euroa maatilasi kehittämiseen.

 • Talous

  Meistä saat vahvan kumppanin talouteen. Meillä on alan paras asiantuntemus taloudesta, tuotannosta ja johtamisesta.

 • Investoinnit

  Olemme apunasi investoinnin suunnittelussa, toteutuksessa ja investoinnin jälkeen eteen tulevissa asioissa.

Jaa

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

 • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
  Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
 • Tilaa palvelu
  Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.