ProAgria työnantajana

ProAgria työnantajana

Etsitkö näköalapaikkaa? Työnantajaa, joka aidosti välittää henkilöstöstään? Monipuolisia urakehitysmahdollisuuksia? Hae meille!

Töihin meille

Etsimme jatkuvasti uusia kykyjä laajaan ja monipuoliseen asiantuntijajoukkoomme. Voit jättää meille avoimen hakemuksen ja liittyä osaajaverkostoomme. Tällöin kuulet ensimmäisten joukossa uusista työpaikoistamme. 

Tällä hetkellä meitä proagrialaisia on noin 600, joista suurin osa työskentelee asiantuntija- ja kehittämistehtävissä maatilojen, maaseudun yritysten ja alueellisten sidosryhmien kanssa. Tavoitteenamme on hyvinvoiva maaseutu, menestyvä maatila- ja maaseutuyrittäjä sekä tyytyväiset kuluttajat.
 
Asiakastyössä korostamme asiantuntijoidemme välistä yhteistyötä asiakkaiden menestymisen eteen. Eri alojen asiantuntijat yhdistävät asiakastiimeissä osaamisensa asiakkaan tarpeita vastaavaksi kokonaispalveluksi. Tämä mahdollistaa asiakkaille kuhunkin tilanteeseen parhaan mahdollisen asiantuntemuksen sekä henkilöstölle mahdollisuuden keskittyä omaan osaamisalueeseensa, sen vahvistamiseen ja uuden tiedon ylläpitämiseen.

 

Hyödyllisiä linkkejä

TöitäSuomesta.fi -palvelu - rekisteröidy työnhakijaksi tai työnantajaksi. 

Jaa

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.