Sikatalous

Kuvaaja: Päivi Meronen

ProAgria palvelee sikayrittäjiä kattavasti

ProAgria tarjoaa ammattitaitoaan sikatalousyrittäjille monipuolisesti. Yhdessa asiantuntijamme kanssa voit kehittää omaa osaamistasi.

Keskeisintä osaamistamme sikatalouspalveluissa ovat:

  • Yrittäjän oman osaamisen kehittäminen ja johtamisvalmennukset
  • Sikatilojen talouspalvelut (esim. investointilaskelmat, tilinpäätös- ja tuloslaskelmat)
  • Sikatilojen olosuhdeneuvonta
  • Henkilöstön hyvinvointi

Kiinnostaako kehitysloikka yrityksesi johtamisessa ja tuloksessa?

Olemme rakentaneet sikatilayrittäjien tarpeisiin räätälöidyn johtamisvalmennuksen, jonka avulla pystyt hallitsemaan kasvun haasteet,luomaan hyvän strategian yrityksesi kehittämiseen ja kannattavuuden parantamiseen, opit johtamaan muutosta yrityksessäsi ja kehittämään henkilöstöjohtamisen taitoja. Valmennuksesta saat myös kattavat verkostot kehittämisen tueksi.

”Tähän mennessä valmennus on maksanut itsensä jo takaisin, ja kaikki tästä eteenpäin on voittoa itselle” – kommentti osallistujalta sikatilayrittäjien kolmannelta lähipäiväjaksolta.

Neuvo 2020 -tuella sika-asiantuntija avuksi

Mietitkö mitä toimenpiteitä voit valita hyvinvointikorvauksesta? Onko kaikki sikatalouteen ja rehuihin liittyvät täydentävien ehtojen vaatimukset kunnossa tilallasi? Täyttääkö tilasi LFA:n ja sikojen kansallisen tuen eläintiheysvaatimuksen? Jos olet epävarma näistä, ota yhteyttä ProAgrian sika-asiantuntijoihin. Asiantuntijan kanssa mitataan sikalan karsinamitat ja pinta-alat, lasketaan lainsäädännön mukaiset sikojen määrät karsinoittain ja mietitään järkevimmät ja taloudellisimmat korjausvaihtoehdot. Täydentäviin ehtoihin kuuluvia asioita ovat lisäksi mm. lääke-, rehu- ja eläinmääräkirjanpidot. Näiden asioiden pohtimiseen voidaan hyödyntää Neuvo 2020 -tukea, jonka myötä eläinten hyvinvointiasioiden läpikäyminen asiantuntijan kanssa on etenkin tänä vuonna järkevää ja edullista sikatiloille.

Tilaa tästä linkistä Neuvo 2020 -palvelun asiantuntija tilallesi!

 

Jaa

Referenssit

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.